FELIX SENSATIONS е котешка храна на хапки, която се опакова в пауч (плик) от 100гр. Храната е подходяща за подрастващи и възрастни (зрели) котки от всички породи, като е препоръчително те да бъдат до около 4кг. Храната от Felix е комбинация от вкус и аромат, които няма да останат незабелязани от вашия любимец. При производството на серията Sensations се използват парченца пилешко и парченца моркови, които се съхраняват в богат и вкусен сос. Храната на хапки е подходяща за вашите пухкави любимци, които водят активен начин на живот и не страдат от здравословни проблеми. Purina Felix Sensations с пиле и моркови е храна, която ще подпомогне правилното физическо състояние на вашето коте, като ще се погрижи за неговата козина, зъби и кости. Хапките в сос са богати на протеини и съдържат всички необходими хранителни вещества, за да осигурят нужната дневна енергия на вашата котка. Миксът на PURINA, създаден от специалисти, включва необходимите елементи и витамини, гарантирано качество на достъпна цена. Подходяща храна за консумация всеки ден, като гамата желирани хапки на Felix предлага широко разнообразие от вкусове.
Начин на хранене: Препоръчителната доза е около 3-4 опаковки на ден, като те трябва да са разпределени в 2-3 хранения. Нужно е храната да се поднася със стайна температура и прясна вода. Съхранение на храната: Нужно е котешката храна да се съхранява на сухо и хладно място и в затворена опаковка. Да се използва преди датата, отбелязана като срок на годност, върху опаковката.
Месо и месни субпродукти (от които пиле 4%), екстракти на зеленчукови протеини (2.7% концентрат от моркови, еквивалент на 4% моркови в желе), риба и рибни субпродукти, минерали, захари. ДОБАВКИ: Хранителни добавки: IU/kg: Vit A: 585; Vit D3: 90; Vit E: 13; mg/kg: Fe (E1): 20; I (E2): 0.26; Cu (E4): 2.3; Mn (E5): 4.0; Zn (E6): 33; Технологични добавки: mg/kg: Гума касия: 2900. АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Влага: 82.0%, Протеини: 11.5%, Съдържание на мазнини: 2.5%, Сурова пепел: 2.5%, Хранителни влакнини: 0.05%, Линолова киселина (омега 6 FA) 0.4%.















