За нас

Добре дошли в Boxie! Това е мястото, което събира любимите ви продукти, в големи количества и на цени, които ще харесате. Постарахме се да подготвим за Вас множество интересни предложения  – от зареждащите закуски, до любимото вечерно питие. Подбрахме специални предложения, за да улесним деня Ви и направим празниците Ви още по-запомнящи се.

Предложенията ни съдържат  по-големи количества, като се стараем да подберем удобни разфасовки от продукт или няколко продукта, за да може да избегнете досадното ежедневно пазаруване и да се запасите за по-дълго време. Стремим се да създаваме удобства, за да и да имате свободата и възможността да се концентрирате върху важните моменти за Вас, Вашето семейство и приятели. Посочили сме единичната цена за Ваше удобство. Така не се налага да смятате, ако искате да разберете колко би ви струвал един брой от даден продукт. Асортиментът ни е богат, вдъхновен от живота, правещ го по-лесен и пълноценен.

В Boxie ще ви изненадаме и с нови продукти, които е възможно все още да не сте ползвали и не познавате. Направете ги част от деня си, след като добре се информирате за тях. Всеки продукт е подробно описан, с гарантирано качество, защото Boxie подбира предложенията си, единствено от проверени производители и защото държим Вие успешно да направите информирания си избор.

Boxie се стреми да предложи и всичко нужно за Вашето дете, от първия ден на неговото раждане. Нашите „рафтове“ са дълги и продължават да Ви водят към любими и полезни храни и напитки. Радваме се, че можем да предложим и най-необходимото за домашните любимци.

Ваш ред е да ни изпитате, отворете Boxie и пазарувайте смело, спокойно и в удобен за вас час и момент. Не забравяйте, че времето струва пари, затова спестете ги с наша помощ.

Желаем Ви приятно пазаруване и ако имате нужда от съвет или помощ, нашият екип с удоволствие ще ви съдейства!